fredag 6 november 2009

Njut av livet

Att det ska vara så roligt med skapandet av julkort. Ska det vara för att man förknippar det med en härlig tid, med god mat, mysig tillvaro och lite extra ledigt, mån tro...Om man nu fattar att man SKA ta det lugnt och njuta av livet. Ännu ett kort som låg i samligen;

Ha det gott där ute i Världen!

5 kommentarer:

NetteR sa...

Tittat runt i din blogg och oj så duktig du är. Dina aksar med choklad är ju helt galet snygga. Ser du bor utanför Umeå, ska du på pyssel-och spaträffen som är i Vännäs nästa helg?

Anonym sa...

Jul jul jul, ännu ett otroligt vackert julkort.
Hoppas att du får en skön helg
Kramizzar
Kicki

NetteR sa...

*Skrattar* Tur jag har skjuts till träffen annar så skulle jag hamna lite galet :) Jag och en kompis har anmält oss går ju inte missa något så skoj även fast vi får långt att åka :)

Gro sa...

Så mange fine kort og esker du har laget! Har ikke vært i bloggen din før, men jeg kommer innom igjen! Koselig at du har vært hos meg, og selvfølgelig er det bare å lage julestrømpekort, bare hyggelig å kunne dele!
Klem fra Gro

Lotta sa...

Vill börja med att tacka för din fina kommentar i min blogg......Men Du tycker att JAG gör fina kort??? Vad gör då du???? Shit...vilka alster jag hittade här!!! Helt magiskt fina....här kan jag kika runt hur länge som helst....Din blogg ska jag definitivt besöka mååååånga gånger:)

Tack för titten!!!