måndag 14 december 2009

Första marknaden över

Helgen är över och har varit otrolig. Så många och mycke positiva människor har jag inte träffat på en och samma helg. Man har haft tillfället och möjligheten att få träna på ordet "tack". Gamla bekanta och klasskamrater som man inte har träffat på år och dar fick man en pratstund med. Ja, det var en mycket positiv upplevelse som jag har hört att Ni där ute har upplevt och nu förstår jag Er.
Men vad hände i mitt hobbyrum i fredags?? Hur kan en obs! EN människa lyckas att få till det på "dette vis". Ja, det är en stor gåta. Att man fick till något av värde där *L*. Det är bara att "bryt ihop och gå vidare" *L*. Mer bilder och alster kommer senare;Ha det gott där ute i Världen!

10 kommentarer:

elin sa...

Är det orkanvindar som dragit förbi byn? Ser ju ut som ett litet inferno. Tur att jag kommer hem och kan hjälpa dig att organisera lite! :)

maria sa...

Tänk, ett ögonblick trodde jag att det var hos mig:)

KraM

Lotta sa...

Det där var väl inte så fasligt stökigt det ser värre ut när jag pysslar, men det borde du ju veta. ;)
Kramar till dig

Mummylade sa...

kära nån =)

Lotta sa...

Oh, shit.....haha....ja kors vilken ordning jag fick i min hörna helt plötsligt...Var inte många minuter sen jag svor över oredan här....hahahaha...hmm...Lycka till att få ordning där...och skynda dig att få det...jag väntar redan på ditt nästa uuuunderbara alster:)
Ha det gott!!!

mia sa...

Himmel& pannkaka!! Där ligger till och med jag i lä. Har annars en förmåga att "vara" överallt fast jag har nystädat bland grejorna. Så fort det ska bli nå´t brer jag ut mig nå´t förskräckligt!
Men det där får du väl snart ordning på!? ;D
ha det gott/ kramiz//mia

Turid sa...

Visst är det en underbar hobby vi har - halva (kanske mer) tiden går till rydd- och städning:)
Håller med dig, fattar inte hur det går till, men kul att se att man inte är ensam om att få till det...
(en god vän av mig - var helt uppgiven här om dagen, sa att nu slutar jag med denna hobby'n, jag orkar inte rydda mer *ler*)
Så det er bara att bita ihop och komma igen, för denna hobbyn kan man ju inte vara utan:)

WOW dina tändsticksaskar är helt underbara - förstår gott att dom försvant i helgen!!!

Ha en fin dag/vecka Britt-Inger:)
Kram från Turid

Gry-Heidi sa...

*ler* , dette er som om jeg skulle ha gjort det selv :o))

Klem :)

Carina sa...

Välkommen till min värld!! Så ser mitt pysselrum ofta ut... Man rotar fram allt möjligt i skapandets hetta, för att sedan undra hur gick detta till?? Ett röj emellanåt sen är allt bättre och så hittar man igen... ;o)

nimucha sa...

What a beautiful artistic mess!
:)