lördag 23 oktober 2010

Trevlig Helg

Helgen är kommen och det har kommit lite snö som gör att det har blivit lite ljusare, både inne och ute. Men vem ska skotta ;);)
Vill sticka in ett litet inlägg och TACKA Alla som lämnar så goa Kommentarer i min blogg och Ni som kikar in. Hoppas Ni får en mycket trevlig helg och och att den blir till Er belåtenhet. Önskade att jag hade orken att skriva kommentarer i Era blogga också, men det får blir på detta sätt i stället, just nu. Så ha det gott mina vänner!
Nästa vecka kommer lite "bloggcandy" som jag utlovade ;)

Dagens Ord; " Vänlighet är ett språk som t.o.m. den stumme kan tala och den döve höra"

Ta hand om varandra där ute i Världen och Kram till Er Alla!

5 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Du har så rätt i orden i Dagens ord. Man behöver inte alltid SÄGA vackra ord. Ibland känns dem ändå. Det var en väldigt söt ask du gjort. Det är en lisa för själen det här med olika slags handarbete. Ha det bra däruppe i norr. Här har snön smält igen.Vi var inte beredda på den. Kram Eva

Gry-Heidi sa...

En riktig god helg til deg også, Britt-Inger!
Så lekker esken din var!! Nydelig pyntet!

Klem :o)

Linda Horn sa...

Jag kikar ju in titt som tätt, men åh vad jag är dålig på att lämna kommentarer efter mig!! Med sååå lite ork så bantar man tyvärr bort de vänliga orden alltför ofta. Säger ju att jag ska bättre mig jämt med, men på något konstigt vis blir det ändå att man kikar in en snabbis, och sen springer vidare.

Men hoppas nu i alla fall att du har en fortsatt trevlig helg!

Maria sa...

Grattis till 1årsdagen!
Så roligt att du firar. Nyfiken på candyn.
Gillar din blogg för dom fina tänkvärda orden du alltid har i dina inlägg.
Ditt skapande är så inspirerande.
Maria

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig vännen:)
Ville titta in och önska dig en riktig trevlig söndag och vecka som kommer:) I bland så orkar man inte alltid det man vill och då får man prioritera så är livet:) Var rädd om DIG och ta väl hand om DIG min vän:) Tänker på dig och önskar dig en riktig fin vecka som kommer:) Massor med styrkes kramar och orka med kramar från din lilla vän Inger:)