torsdag 28 januari 2010

Insnöad

Då var det torsdag igen....och snart är det väl midsommar med denna fart eller...
Ja, man skulle ju kunna tro det, när veckorna springer i väg på "dette vis" men inte när man tittar ut genom fönstret. För du milde tid vad det har vräkt ner snö dom sista dagarna. Nu vet man inte längre var man ska göra av all snö! I morse när jag skulle iväg på arbetsträningen kände jag mej riktigt "insnöad" .. *L*..
Ännu ett kort som inte tillhör det vanliga för mej;

Ha nu en skön helg och ta hand om varandra där ute i Världen!

19 kommentarer:

Willy's creations sa...

What a lovely flowercard you made.

Hugs,Willy

Mette sa...

Så morsomt og kreativt kort Britt-Inger!!
Ha en fin kveld:-)
Klem Mette

Lena B E sa...

Men så läckert kort!! Verkligen häftigt och annorlunda, snyggt!! :) Jasså du har också snöat inne? Jaa det är samma här. Huvaligen vad det vräker ner, usch och tvi!! Nu får det gärna sluta snart, för min del i alla fall. ;)
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Carina sa...

Snyggt kort!!! Insnöad, vad är det... ;o) Det var rätt kul imorse när vi åkte in till stan, jag tror ALLA skottade snö... Min man skulle köra mig till mitt nya jobb, svängde in där vi åkte igår. Tvärstopp! En superhög snöhög mitt i vägen. Du kan väl gå härifrån tyckte han, men inte jag. Var inte riktigt klädd för att klättra i snöhögar... Ha det gott!!Kram

Lena sa...

Jättesnyggt lite ovanligt kort du har gjort. Ha en trevlig helg i allt det vita. Det får gärna försvinna nu för mig. Men hörde det är mer på väg. Kram Lena

Tati sa...

I really loved your card with such amazing and special flower!
Your hands and heart are really blessed by our Good Lord!
Lots of Hugs and Kisses...
Tati

Lilla Pyssel Inger sa...

Detta blev riktigt häftigt jag gillar så kul att se något annorlunda:) Var rädd om dig du med och ha en underbar helg:) Kramar från lilla pyssel Inger:)

Willy's creations sa...

Thanks Britt-Inger...for you nice comments...last weeks has it here many snow falling.....nou I happpy its gone...hihi..I love more the sun...and you ?..hope you have a nice day..en now I am goging made a lovely card I hope..hihi...see you next time!

Hugs,Willy

Pia sa...

så flot og kreativt kort, skønne farver og nydelige blomster

Solveig sa...

Så fint kort!
Takk for besøket i min blogg!
Ha ei fin helg!

elin sa...

Hej! Å vilket underbart kort. Knapparna blev ju pricken över i:et. Du har en award att hämta här http://fiffigtelin.blogspot.com/ om du vill ha den :) Kramar! P.S pomelon är jättegod.

Mette sa...

Hei Britt-Inger

Jeg har noe til deg i bloggen min:-)
Klem Mette

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Britt-Inger och trevlig söndag på dig:) Hoppas att du har haft en jättetrevlig och mysig helg så långt:) Jag hade en kanon trevlig dag i fredags med besök av två underbara pyssel kompisar:) Tror inte jag har skrattat ¨så mycket på länge och det var underbart:) Att jag inte kom upp ur sägnen i går och hade ont hela dagen det tar jag då fredagen var en riktig kanon dag:) Vad jag har för knapp som jag trycker på när jag pysslar ha ha jag vet inte jag bara pysslar:) Å du är för snäll men kan jag ge dig idéer och inspirasjon på något sätt så är ingen mera stolt och glad en jag:)
Här har vi nu så mycket snö att våran väg här vi bor som tar två bilar i bredden numera är enkelriktad!! Vi har så mycket snö och snövallar att vi kan bara åka en bil i tagit men jag tycker att det är lite skoj också:) Det är jo så himla vackert där ute med allt det vita runt om:) Var rädd om dig och kramar i massor från lilla Inger:)

Karina Beck sa...

Det kan jeg rigtig godt lide!
Her i Danmark er der usædvanlig meget sne. Hvad med oppe hos jer?

Linda W sa...

hei
Så søtt et kort anderledes og utroligt vakkert.
Ha en fin uke klem;)

Lilla Pyssel Inger sa...

TACK TACK snälla du jag forsöker att pyssla på med mina fingrar så trevligt att du gillade det det du såg:)Kanon att du fikxsat banden vad kul och det är alltid trevligt om jag kan hjälpa till:)Fjärilarna som jag använder har jag köpt hos Panduro dom kommer på ett ark med flera olika storlekar och jag tycker jättemycket om dom:) Dom finns att beställa i flera färger:)
Jag har tillbringat det mesta av min söndag med ett nytt prosjekt i pyssel rummet och jag har haft det jättemysigt:) Hoppas din söndag har varit bra och trevlig för dig:) Kramar från lilla pyssel Inger:)

Jannhild sa...

Lekkert kort du har laget!!
Skikkelig flotte blomstrer :))

Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min!!!

Ha en flott uke!!
Klem fra Jannhild

Hege-Annie Simonsen sa...

Så skjønt kort! Virkelig flott!! Håper du har hatt ei fin helg - her hos oss synes jeg den gikk altfor fort!! Klem, Hege

Lillsnöra sa...

Å nej! Prata inte om midsommar än! Vill ju njuta av våren som KANSKE kommer snart ;)

Vad fina grejer du gör! /Lillsnörpa