onsdag 24 februari 2010

Award Två


Den 29 januari kom en Award utav min dotter Elin (puss på dej) som jag nu tänkte skicka vidare till sju stycken duktiga bloggare. Självklart skicka jag tillbaka den till Elin och hennes blogg.
Med denna Award medföljde, att man skulle skriva sju fakta om sej själv som ingen vet om-förrutom dom nära.
Här är mina sju fakta;
1. Var fruktansvärt blyg när jag var yngre och med det följde, att jag höll mej på hemmaplan tills jag var ca. 18-19 år. Men det blev mycke handarbete gjort ;)
2. Tror på änglar. Har min lilla farmor runt om kring mej som jag kan se "skugga" på ibland. Även min far har kommit och "hälsat" på, med sin cigarett, som jag känner på doften (svårt att andas då).
3. Har väldigt lätt till tårar. Inga problem att gråta till en tecknad film. Är någon arg på mej, så kan jag inte ge tillbaka med samma mynt, utan tårarna kommer i stället.
4. Kjol och klänning vet jag inte hur man stavar till. Känner mej så obekväm i dessa plagg...Tror ni min man har något kvinnligt att titta på..skulle inte tro det ;)
5. Hittade min STORA kärlek på Internet 2001 och Vännen flyttade från Norrköping upp till Västerbotten och mej.
6. Älskar mitt liv! Fast det går upp och ner, men så är det ju med livet. Fast min smärta gör sej påmind varje dag (fibromyalgi) så känns min liv så RIKT.
7. Bor i mitt barndomshem. Tog över sen far dog och mor ville ha något mindre.

Ja, nu kanske Ni känner mej lite bättre ;)

Dom jag nu vill skicka den här Awarden till är; Biggan, Inger, Linda, Anne-Bente, Gry-Heidi, Audrey och Filharmonica. Dessa tjejer är otroliga skapare på olika ting och har gett mej mycke inspiration. TACK tjejer!

Dagens ord; Det gäller att lära känna måttet av sin förmåga, sitt eget mått, det som man är lämpad för och som man finner sig väl i.

Ta hand om Varandra där ute i Världen!

5 kommentarer:

Audrey sa...

What a lovely thought of you to name me for such an award! I'm so honoured. Thank you Britt - you know the feeling is mutual ;-)

Good to get to know you a bit better too!

xxx

Anonym sa...

Så glad jag blev i dag när jag loggade in på din sida:) först fick jag veta en del saker om dig (som jag inte visste)fast många av dom visste jag ju redan,åsså fanns där ett jätte bra ordspråk,som jag ska ta till mig.
Många kramar
Kicki

Biggan sa...

Tack snälla du både för awarden och framför allt alla snälla kommentarer!! Blir så glad över dem...ska ta en tur på din blogg nu! :)

Kram
Biggan/Birgit

nordsalten-hobbyklubb sa...

Ting er i ferd med og skje.
På fredag vil designteamet bli presantert, og 1. Mars vil vi kjøre i gang med vår 2. utfordring, så her er det bare og følge med. =)

Gry-Heidi sa...

Tusen, tusen takk for awarden, snille du :o) Veldig koselig å få, og ikke minst, å bli tenkt på :)
Håper kulda har gitt seg litt hos dere. Her snør det igjen nå, og jeg er sååååååå lei vinter.
Ha en fortsatt fin kveld, og en strålende helg :o)

Klemmer, Gry-Heidi :)